Kapal Aghor Tantrik

Eeuwige jongeren: om gezondheid en schoonheid gemakkelijker te behouden dan het lijkt

Het recept voor levensduur en eeuwige jongeren is doorzocht sinds Cleopatra. Zelfs toen werd het duidelijk: mensen willen niet alleen hun levensjaren verlengen, maar ook hen uitgeven met plezier. Hoe moderne technologieën ons hierbij zullen helpen?

Wat is veroudering

Er zijn twee hypothesen over wat veroudering is. De eerste beweert dat dit een evolutionair geprogrammeerd, onvermijdelijk proces is, en de tweede is dat dit de accumulatie is van bepaalde “storingen” in het lichaam. Tegen het einde van het leven van dergelijke “storingen” accumuleert een kritieke hoeveelheid. Het lichaam wordt kwetsbaarder voor ziekten, fysieke en mentale functies zijn uitgestorven.

De tweede theorie vandaag heeft veel supporters. Inderdaad, verschillende mensen ouder worden met verschillende snelheden. En het lijkt logisch dat we met de ontwikkeling van de geneeskunde in staat zullen zijn om dit proces te vertragen of uit te stellen, ons lichaam te helpen vechten of ze helemaal niet toestaan.

Hoe mensen het verouderen proberen uit te stellen

Onlangs heeft de wellness -industrie zich uiterst actief ontwikkeld, wat ons helpt een gezonde levensstijl te leiden. Het aantal tools, kennis, technologie groeit elke dag. Het blijft alleen om een ​​keuze te maken en die opties te kiezen die voor ons persoonlijk geschikt zijn.

Welke trends bestaan ​​vandaag?

  • We denken meer en meer aan de juiste voeding. Diëten zijn opgehouden een manier te zijn om af te vallen, hun doel vandaag is om een ​​goede gezondheid, activiteit en een lange levensduur te behouden.
  • Op het gebied van fysieke activiteit is de trend verschoven: eerder op het hoogtepunt van de mode waren er extreme ladingen en constant onszelf overwinnen, vandaag geven we de voorkeur aan sparende oefeningen en zetten we het plezier van het proces op de voorgrond. Yoga en wandelen zijn in de mode – niet minder voordelen van hen dan actieve oefeningen.
  • Een belangrijke richting – mentale belastingen. Klassen voor hersenontwikkeling, lezingen, de ontwikkeling van nieuwe beroepen en vaardigheden zijn nu ongelooflijk populair. Inclusief onder degenen die proberen het begin van de ouderdom uit te stellen.
  • De trends van deze sfeer hebben de technologie beïnvloed. Gadgets, armbanden, thuissimulatoren, apparaten en toepassingen voor onafhankelijke meting van verschillende indicatoren – dit alles zal zich verder ontwikkelen.
  • Dit omvat ook de ontwikkeling van de industrie die verantwoordelijk is voor voedingssupplementen, vitamines, evenals een systeem van voorspellende geneeskunde en methoden voor genetische testen.

Wat te doen om gelukkig en gelukkig te leven?

Natuurlijk is het in al deze ongelooflijke informatiestroom gemakkelijk om in de war te raken en stress te krijgen, wat we allemaal zouden willen vermijden. Wat kan er nu worden gedaan, als we tot 150 actieve en gezonde levensjaren willen waarmaken?

een. Droom

De meest effectieve activiteit die een persoon kan organiseren om lang en in goede gezondheid te leven. In de regel is de optimale slaapduur van 6 tot 8 uur, maar het is belangrijk om de beste tijd te berekenen die geschikt is voor u. Tegelijkertijd is de kwaliteit van de slaap in iets belangrijker dan zijn hoeveelheid-de tijd van terugtrekken in slaap, de fase van diepe slaap, de fase van natuurlijk wakker worden is belangrijk.

Slaap – de basis van onze gezondheid. Nadat we uw persoonlijke normen hebben bepaald en een betere droom hebben gemaakt, zullen we wijzigingen voelen zowel in het hormonale systeem als in uw psychologische sfeer. Hoogstwaarschijnlijk keert het niveau van cortisol weer normaal. Stressweerstandsbarrière zal hoger worden.

Als we alle regels van een gezonde slaap waarnemen, maar nog steeds moe worden, moeten we worden gecontroleerd op de aanwezigheid van apneu – de zo -aangeboren ophanging van het inademen van een droom, die een slechte gezondheid in de ochtend met zich meebrengt, gebrek aan kracht, Problemen met het proces van in slaap vallen.

2. Fysieke activiteit

Ze zou gewoon aanwezig moeten zijn in ons leven. Met de leeftijd neemt de spiermassa immers af. Ondersteuning voor spiermassa zal de productie van groeihormoon stimuleren, dat een van de belangrijkste hormonen van de jeugd wordt genoemd.

Oefening op straat helpt bij zuurstof, handhaven het benodigde niveau van hemoglobine, draag bij aan een goed humeur. Harvard -wetenschappers hebben bewezen dat bewust wandelen het beste type cardio -belasting is: de gewrichten zijn veilig en vet wordt zoveel mogelijk verbrand door de activering van metabole processen. Spieren en gepompte behuizing stellen u niet alleen in staat om er goed uit te zien, maar ook interne organen te ondersteunen, zorgen voor de juiste coördinatie van het lichaam en de sierlijkheid.

Als zelfs het ons lijkt dat soortgelijke niet effectief zijn, moeten we ze regelmatig uitvoeren. Hun belangrijkste voordelen zijn veiligheid en aanpassingsvermogen.

Het gebruik van applicaties voor het verzamelen van gegevens over persoonlijke gezondheidsindicatoren is nuttig, maar u hoeft geen diagnoses te stellen

3. Eetpatroon

Wat misschien alle wetenschappers samenkomen, is dat we moeten proberen niet te veel te eten. Hiervoor is het belangrijk om niet te haasten tijdens het eten, niet te veel zout of suiker toe te voegen, naar het lichaam te luisteren, een gevoel van verzadiging te controleren. Het belangrijkste is om de smaak van het gerecht te voelen, voedsel te maken met echt plezier, en geen poging om stress te eten of gewoon de tijd te passeren.

Drie drie uur na het eten, drink verse koude knijpende sappen. Dit zal het lichaam helpen voedingsstoffen zoveel mogelijk te absorberen. Bijvoorbeeld, een prachtig recept voor sap-deox: citroen, spinazie, gember-genoemde ‘s ochtends beter dan koffie. Hoe meer groen in het sap, hoe beter.

De belangrijkste “filters” van ons lichaam zijn de lever en nieren. De gezondheid van deze organen ondersteunt ontgifting. Om de

nieren en lever te helpen, moet u producten toevoegen zoals peterselie, koriander, rode peper, kurkuma, knoflook, citroen, grapefruit, nori, groene spirulina, chuka, chlorella en microgrin aan het dieet.

vier. Onderzoeken en testen

Preventieve geneeskunde heeft nog nooit zo goed gewerkt als nu. En het is de moeite waard om regelmatig vergaderingen met specialisten in uw agenda te introduceren.

Het gebruik van applicaties voor het verzamelen van gegevens over persoonlijke gezondheidsindicatoren is nuttig, maar u hoeft niet zelf diagnoses te stellen. Het is belangrijk om te onthouden: we vinden in de zoekmachine altijd precies wat we zoeken en ontdekken die ziekten die we bij onszelf vermoeden. De diagnose moet altijd naar de arts gaan, en vervolgens indien mogelijk om een ​​alternatieve mening te vragen.

Artsen raden aan zichzelf een doel te stellen dat zal helpen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Maak de cirkel van communicatie die voor ons aangenaam is

Leave a Comment

Book an Appointment
Hai👋 Namaste..!
I am Kapal Aghor Tantrik.
Please tell me,
How can I help you..?